USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eko Gross Market açıldı

Gaziantep’te toptan fiyatına perakende satış yapacak olan Eko Gross Market düzenlenen törenle hizmete girdi.

Eko Gross Market açıldı
08-07-2017 16:40
Google News
Toplam bin metrekare kapalı alana sahip olan Eko Gross, uygun fiyat ve zengin ürün çeşitleriyle Gazianteplilerin şimdiden beğenisini kazandı. Eko Gross Market Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Konuk, kentin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacaklarını söyledi.

EKONOMİK ALIŞVERİŞİN YENİ ADRESİ 

’"

“Ekonomik Kazanç Ortağınız” sloganı ile yola çıkan Eko Gross Market, ilk mağazasını Nuripazarbaşı Mahallesi 52 Nolu Sokak’ta açtı. Eko Gross Marketin açılış törenine MÜSİAD Gaziantep Şubesi eski başkanı Ali Kılçık, Özgüneyler Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Güney, Gaziantepspor eski yöneticisi Mehmet İhsan Güney, Kömürcüler Group Yönetim Kurulu Başkanı Enver Kömürcü, Ergün Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ergün, GATEM Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Kumluca, Eko Gross Genel Müdürü Kemal Kırtıl, Şahinbey Katılım A.Ş. Müdürü Adem Aykan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

’"

HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜNLER BURADA

Açılışta konuşan Eko Gross Market Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Konuk, yeni mağazalarında ürünleri daha ekonomik fiyata sunma şansı yakaladıklarını ifade etti. İsteyenlerin koli ya da adet bazında ürün satın alabileceği markette et ve sebze dışında şarküteri, gıda ve temizlik maddelerine kadar tüm ürünlerin toptan fiyatına alınabileceğini söyledi. Konuk, bin metrekare kapalı alana sahip Eko Gross Market’in toptan ve perakende satış yapan Şahinbey’deki ilk yer olduğuna dikkat çekti.

’"

HEDEFTE 2 ŞUBE DAHA VAR

İşletmeyi kurmalarındaki asıl amaçlarının; toptan fiyatına perakende satış yaparak Gaziantep halkının daha hesaplı, daha kaliteli alışveriş yapabilmelerini sağlamak olduğunu belirten Konuk,“Türkiye’de Gross Marketler furyası başladı. Biz de buna ayak uydurmak istedik. Gaziantep’te ilk şubemizi açtık. Açılışımıza vatandaşlarımızın ilgisi büyük oldu. Halkımıza en iyisi hizmeti sunacağız. 2017 yılı sonuna kadar Gaziantep’teki şube sayımızı 3’e tamamlamak istiyoruz” dedi.

Musa BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?