USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ekici: Gaziantep Seçim Sonuçları Çok Şaşırtacak

CHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Akif Ekici, 40 günlük seçim çalışmalarına ve seçim sonuçlarına yönelik beklentilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekici: Gaziantep Seçim Sonuçları Çok Şaşırtacak
29-10-2015 13:11
Google News
Ekici, CHP’yi iktidara taşıyacak ciddi bir çalışma ve örgüt dayanışması içinde bulunduklarının altını çizerek “1 Kasım’da sandıklar açılmaya başladıktan sonra en çok konuşulacak, seçim sonuçları analizlerinde üzerinde en çok durulacak il Gaziantep, parti de CHP olacak” dedi.


BU SEÇİMDE AKP’LİLERİN ANORMAL BULACAĞI SONUÇ GAZİANTEP’TEN ÇIKACAK



Ekici sözlerine şöyle devam etti: “CHP’yi iktidara taşıyacak güce, enerjiye, özgüven ve özveriye sahip bir örgütle seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Giydirilmiş 32 minibüs, 5 otobüs ve kurulan onlarca kadın ve gençlik gruplarıyla kentte etkin bir propaganda faaliyeti yürüttük. Yazılı, görsel ve sosyal medya ile, şehrin en kalabalık noktalarındaki digiboard ve billboardlarla Gazianteplilere projelerimizi anlattık. 9 ilçede, 700 küsur mahallede 1 milyon 400 bine yakın seçmene ulaşmaya çalıştık.  Bu istekli, inançlı ve özverili çalışmaların meyvelerini de 1 Kasım’da herkesi çok şaşırtacak şekilde toplayacağız. Hatırlarsanız 2009 yerel seçimlerinde Antalya’da CHP kazanmıştı, sonucu da Erdoğan tarafından ‘çok ama çok anormal” bulunmuştu. AKP’liler 1 Kasım’da aynı duyguları Gaziantep için yaşayacaklar” dedi.


CHP İKTİDARI İŞÇİ-EMEKÇİ İKTİDARI OLACAK



CHP’nin halkın yüreğine dokunan projeleri ile örgütün özverili çalışmalarının birleşiminden CHP iktidarı doğacağına inandıklarını ifade eden Ekici: “13 yıllık AKP iktidarları tarafından dışlanan tüm kesimler Partimiz tarafından kucaklandı. Hepsinin sorunlarına çözüm bulacak projeler CHP tarafından geliştirildi. Halk CHP iktidarının bir işçi-emekçi iktidarı olacağının farkına vardı. Bu yüzden halkın Partimize ciddi teveccühü var, bu yüzden 1 Kasım seçiminde sürprizlere hazır olun diyoruz. 2 Kasım sabahı gözlerimizi ‘üreterek tüketen,  adaletli ve hakça paylaşan CHP iktidarına açacağız” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?