USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ekici: 5 Günlük Tatil Seçmene Tuzak!

CHP Gaziantep 1. Sıra milletvekili adayı Akif Ekici 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceğinin oylanması açısından çok önemli olduğunu söyleyerek seçmenleri 5 günlük tatile aldanmamaları ve sandığa gitmeleri konusunda uyardı.

Ekici: 5 Günlük Tatil Seçmene Tuzak!
25-10-2015 12:12
Google News
AKP’nin 1 Kasım seçimlerine katılım oranını düşük tutmak için çeşitli yöntemler geliştirdiğine dikkat çeken Ekici: “AKP hem kendi yaptırdığı anketlerde hem de bağımsız anket firmalarının yaptığı anketlerde oyunun artmadığını net olarak gördü. AKP milletvekili sayısını artırmanın tek yolunu seçime katılım oranını düşük tutmak olarak görüyor. Bunun için de çeşitli yollara başvuruyor. 5 günlük tatil de bu yöntemlerden bir tanesi. Ancak inanıyorum ki seçmen AKP’nin 1 Kasım tatil tuzağını bozacaktır” dedi.


AKP SEÇMENİ KÜSTÜRDÜ



7 Haziran seçim sonuçlarına saygı göstermeyen AKP’nin seçmenlerde bıkkınlık ve kızgınlık yarattığını söyleyen Ekici şöyle devam etti: “7 Haziran’da seçmen siyasi partilere koalisyon kurma görevi verdi. Ancak AKP, Cumhurbaşkanı’nın gölgesinde koalisyon çalışmalarını neticelendirmedi ve Türkiye’yi yeni bir seçime sürükledi. Şimdi önemli oranda bir seçmen kitlesinde irademe saygı duyulmuyorsa neden sandığa gideyim görüşü hakim. Özellikle böyle hisseden seçmene sesleniyorum: Bu da AKP’nin tuzaklarından bir 

tanesi. Bu tuzağa da düşmeyin. Biliyorum ülkenin gidişatından memnun değilsiniz. Ve bu gidişatı ancak 1 Kasım’da sandığa gidip oy kullanarak ve sandığınıza sahip çıkarak değiştirebilirsiniz.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?