USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ejder Demir: Mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecek

Milliyetçi Hareket Partisi 10 Kasım Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Ejder Demir: Mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecek
22-08-2016 13:50
Google News
Avukat Ejder Demir, tepkisini şöyle dile getirdi: “Gazi şehrimizi kana bulayan terör örgütleri; birinize değil hepinize hatta tüm dünyaya sesleniyoruz... Kalleş ruhunuzun yüzü olan bombalarınızla, tanklarınızla, toplarınızla, sahip olduğunuz ihanet şebekeleriyle şerefsizce üstümüze de gelseniz, bu hain saldırılarınız bizi birbirimize daha da kenetleyecek,  sizlerle ve ağa babalarınızla mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir. Bu uğurda söz verdiğimiz mücadeleden ve hakkın yolundan dönersek namerdiz. Kanımızın son damlasına kadar yere düşmeden, şanlı al bayrağımızı yere düşürmeden ilelebet dalgalandıracağız dünyanın en güzel ülkesinde. Her karışı atalarımızın kanıyla sulanmış olan vatanımızı, her metrekaresine sayısız şehit vermiş olan milletimizi ve kıyamete kadar yaşayacak olan devletimizi yılmadan, usanmadan bir ölsek de bin dirilerek savunacağız hakettiği asillikle.

 Kalleş terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa, Gaziantep’imize ve Türkiye’mize sabırlar diliyorum.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?