USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

E-devlet'e 'acil durum' özelliği

Vatandaşların işini kolaylaştıracak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının pek çok alanda faydalandığı e-Devlet uygulamasının hizmetleri geliştirilmeye devam ediyor. Uygulamaya son olarak eklenen yeni hizmetlerden biri de vatandaşların acil durumda işini kolaylaştıracak.

E-devlet'e 'acil durum' özelliği
01-08-2022 13:51
01-08-2022 13:54
GAZİANTEP
Google News
Sağlık Bakanlığı, merakla beklenen yeni bir hizmeti hayata geçirdi. "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet kapısında açıldı. Böylece Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'teki sayfada yer alacak. Vatandaşlar, acil ihtiyaç duydukları durumlarda burada nöbetçi eczanelerin adres bilgilerinin yanı sıra konum bilgilerine de erişebilecek.
Tek bir sayfadan eczane sorgulama
TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti, uygulamada, "Yeni Eklenen Hizmetler" bölümünde yer alıyor. Vatandaşlar ayrıca e-Devlet uygulamasının arama motorundan "TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" sayfasına girerek, Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczaneleri tek bir sayfada görebilecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?