USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Dubai’ye Oba Makarna damgası

Dünya makarna pazarının önemli bir bölümünü elinde tutan ve sektör liderliği yanında üretim kalitesiyle de sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasındaki yerini koruyan Oba Makarna Dubai Gulfood Gıda Fuarının gözdesi haline geldi. Gerek standı gerekse ziyaretçilerin yoğunluğuyla dikkat çeken Oba Makarna 2015 yılında dünya pazarlarındaki yerini büyütmeyi planlıyor.

Dubai’ye Oba Makarna damgası
11-02-2015 19:15
Google News
Dünyanın en büyük gıda fuarından birisi olan ve Ortadoğu, Afrika ve Amerika’ya açılan kapı olarak değerlendirilen Dubai Gulfood 2015’e katılan Oba Makarna standıyla olduğu kadar renkli ziyaretçileriyle de dikkatleri toplamaya devam ediyor. Günlük 1000 tonluk üretimiyle sektörde dış pazarda önemli bir paya sahip olan Oba Makarna dünyanın birçok ülkesinden gelen konukları ağırlıyor. Dubai Gulfood 2015 fuarının 2015 yılı stratejilerinin önemli belirleyicisi olduğuna dikkat çeken Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü “Fuarın ilk gününden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaştık. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sektörümüzle ilgili konuklarımızla temaslarımız sürüyor.  Dubai Gulfood birçok ülke ve firma için bir yıllık stratejinin belirlenmesinde ana rol oynamaktadır. Hedefimiz dünya pazarlarındaki yerimizi büyütmek ve ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını arttırmaktır.” dedi. Sektöründe dünya markası olan Oba Makarnanın gelişmeleri yakından takip ettiğini, dünya pazarlarının adeta nabzını tuttuğunu ifade eden Oba Makarna CEO’su Alpaslan Özgüçlü’de yaptığı değerlendirmede “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda fuarda önemli bir hareketlilik görüyoruz. Standımızı ziyaret eden çeşitli ülkelerden gelen alıcıların markamıza ve ürünlerimize ilgisi memnuniyet vericidir. Bu fuarla dünya pazarlarındaki etkinliğimizi bir adım daha öteye götüreceğimizi düşünüyoruz. Oba Makarna gerek Afrika gerekse ABD pazarlarının en fazla aranan makarna markaları arasında ilk sırada yer alıyor. Ortadoğu pazarının da lideri konumunda ki markamızın 2015 yılı içerisindeki dış Pazar payını arttırmayı planlıyor, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

Oba Makarna’ya ziyaretçi akını

 

Dubai Gulfood 2015’in en fazla konuk ağırlayan standı arasında ilk sıralarda yer alan Oba Makarna’ya adeta ziyaretçi akını gerçekleşiyor. Fuarın birinci günü Türkiye Birleşik Arap Emirliği Büyükelçisi Levent Bilgen, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel ve beraberindeki heyetin Oba Makarna’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Müsteşar Şenel Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü ve CEO Alpaslan Özgüçlü’yü yeni yatırımları ve yüksek üretimlerinden dolayı kutlayarak başarılar diledi. GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsun Altunkaya ve beraberindeki heyet ile MBTG Başkanı Surur Aydın ve tanıtım grubu yönetim kurulu üyeleri de Oba Makarna standını ziyaret ederek Musa Özgüçlü ve Alpaslan Özgüçlü’den fuarla ilgili bilgiler aldılar. Gaziantep Ticaret Odası heyetinin de ziyaret ettiği Oba Makarna standı özellikle Afrika, ABD, Ortadoğu ve AB ülkelerinden gelen konukların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Fuarın 12 Şubat 2015 tarihinde sona ereceği de bildirildi.  
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?