USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DR.CAVAD EL-HATAB MEGA TV İLE ÖZEL RÖPORTAJI

Suriye Geçici hükümeti başbakanı Dr. Cavad El-Hatab Suriye deki durumu Mega Tv Ye değerlendi.

DR.CAVAD EL-HATAB MEGA TV İLE ÖZEL RÖPORTAJI
21-09-2016 18:36
Google News
FIRAT KALKANI HAREKATI

24 ağustos 2016, Suriye de devrimi döneminde çok önemli bir yere sahiptir. Ve bugün sayesinde Türk Milleti bize yardım etti. Fırat Kalkanı Harekatı bizim ve Türkiye için önemli bir yere sahiptir. Şuan kadar 5000 ile 6000 kilometre kare olarak terör unsurlarından temizlenmiştir. Bizim açımızdan buraya, 2 milyon Suriyeli sığınmacı alabiliriz. Ya da  1 milyon ton buğday üretebiliriz.. Ya da Üniversiteler kurabiliriz. Bizim için bu bölgeler Suriye’nin özgür olabilmesi için bir başlangıç noktasıdır. Türkiye, güneyinde terör unsuru istemiyor. Bu yüzden bu harekat Türkiye için çok önemlidir.

 SURİYE’DEKİ İÇ SAVAŞ..

Esed ve ona bağlı güçler Rusya desteğiyle Suriye nin bir çok şehrini yerle bir etti. Yıkım etmediği şehirlere açlıkla hükmetti. Suriye’nin güney bölgesinden kuzey bölgesine kadar bu politikayı uyguladı. En büyük yıkımı Şam Şehrinin ‘DARA’ bölgesinde yaptı. O bölgede 250 Bin insan yaşıyordu… Ve ESED in yaptığı en büyük katliam 1400 kişiyi kimyasal silah ile vurdu. Ve bunlardan 400 kişi çocuktu. Aynı zamanda Rus Uçakları 52 hastaneyi bombaladı. Bu hastaneler çocuk ve kadınlara sağlık hizmeti sunuyordu. Rus uçakları Suriye geçici hükümet ofisleri de nasibini aldı.

 YARDIM TIRLARI..

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Suriye İçerisinde bulunan yardım tırlarına saldırı düzenlendi. Ve bu tırlar uçaklar ile vuruldu. Bilindiği üzere o bölgede Rus, İran ve Rejim uçakları bulunuyor. Muhalifler de kesinlikle uçak yoktur. Ve ellerinde hafif silahlar vardır. Onun için kimin vurduğu aşikardır.

 DÜNYA BARIŞ GÜNÜ

 

Suriye halkı,i Dünya da en iyi barışı ve emniyeti anlayan halktır. Onun için Tüm dünya halklarına barış diliyoruz ve diyoruz ki bakın Suriye de 4 milyon ev halkın başına yıkıldı. Ve 500 bin insan öldürüldü. Ve buna ek olarak 500 bin insan rejim güçleri tarafından da hapsoldu. Bizim halkımız kamplarda yaşıyor.Burdan, tüm "Dünyaya Barış Diliyorum” mesajını verdi.

HABER MERKEZİ : Hacı Adnan DEDE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?