USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

DOMOTEX Turkey, halının merkezinde uluslararası bir platform sundu

Makine halısı üretiminin merkezi konumundaki Gaziantep’te düzenlenen DOMOTEX Turkey fuarı, Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAIB) ve Gaziantep Halıcılar Odası’nın (GHO)desteği ile 25-28 Mayıs tarihleri arasında sektörün liderlerini bir araya getirdi.

DOMOTEX Turkey, halının merkezinde uluslararası bir platform sundu
29-05-2015 16:29
Google News
22.025 m2 alanda 198 firmanın ürünlerini sergilediği fuar, bu yıl artan uluslararası katılımcı sayısıyla da dikkat çekti: Bangladeş, Belçika, Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, İran, Ürdün, Suudi Arabistan, Sri Lanka ve Özbekistan’dan toplam 33 yabancı firma yeni pazarlara ulaşmak için DOMOTEX Turkey’e katılım gösterdi.

 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel fuara ilişkin görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Sektörün öncü firmalarının katılımıyla gerçekleşen DOMOTEX Turkey, Türkiye’nin makine halısı üretimindeki gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Ayrıca, bu yıl artan uluslararası katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla, Avrasya bölgesi için uluslararası bir platform olma yolundaki başarısını da kanıtlamış oldu. Katılımcıların eşsiz tasarımlarını ve en son teknoloji ile üretilmiş yeni koleksiyonlarını sergiledikleri fuarı, başta Ortadoğu’dan olmak üzere çeşitli hedef ülkelerden toplam  8.734 kişi ziyaret etti.”

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?