USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Diyarbakır'daki sevgi seli 'Serok Ahmet'in ayarlarını bozdu! Akıllara zarar paylaşım.

6'lı masa 7 kere toplanmasına rağmen adayını belirleyemezken, Bahçeli'nin "Serok Ahmet" sözüne içerlenen Davutoğlu, Diyarbakır'da gösterilen sevgi selini perdelemek istercesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını sorguladı.

Diyarbakır'daki sevgi seli 'Serok Ahmet'in ayarlarını bozdu! Akıllara zarar paylaşım.
24-10-2022 14:55
Google News

Tam 7 kez toplanmasına rağmen koltuk kavgası nedeniyle henüz adayını belirleyemeyen altılı masada iç çekişme sürüyor. Masanın nicelik olarak küçük bileşeni görünen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından mantık hatalarıyla dolu bir paylaşımda bulundu.

DAVUTOĞLU'NDAN SİYASİ GAF

Davutoğlu'nun Diyarbakırlıların Kürtçe sevgi gösterilerini kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlu gibi göstermeye çalışması adeta şaşkına çevirdi.

Diyarbakır ziyaretinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Davutoğlu, "Sayın Bahçeli, Diyarbakır'da atılan "Serok Erdoğan" sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala "Aday belli, karar net" mi?" dedi.

BAHÇELİ'NİN "SEROK AHMET" TEŞHİSİYLE ÖRTÜŞÜYOR

3 yıl önce Bahçeli'nin, "Serok ve işbirlikçi çevreler Cumhur İttifakı’ndan rahatsız olan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne kulp takmak için ortam ve durum kollayan zavallılardır" sözleri hala hafızalarda taze olarak yerini koruyor. MHP lideri, sıklıkla düşük profilli olarak gördüğü Davutoğlu'na "Serok Ahmet" ifadeleriyle yükleniyor.

HALK TV'DE YİNE TEKRARLADI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına çıkan ve yıllardır kendisi için "Serok Ahmet" tanımlamasında bulunan Davutoğlu, "Kürtler bana 'Serok Ahmet' derler çünkü bilirler ki onların sorunlarını çözeriz" ifadelerini kullanmıştı.

"ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR"

Geçtiğimiz ay partisinin ilk seçim mitingini Sivas'ta yapan Bahçeli, "2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. Gizleyecek, saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullanmıştı. Davutoğlu, 6'lı masadaki skandalları unutturmak için hizip çıkarmaya çalışması akıllarda şüphe oluşturdu.

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SU SIZMIYOR

Sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde bulunan Özbek Otağı'nda görüşen Bahçeli, Saraçhane'de düzenlenen 15 Temmuz Anma Programı'nda da birlik çağrıları yapmış ve 15 Temmuz'dan ders çıkarılması gerektiğini ifade etmişti.

"SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN TANIYINIZ, ANLAYINIZ VE ANLATINIZ"

Buradaki konuşmasında, "Türkiye zillete düşmeyecektir, gizli gündeme yatırım yapanların oyunlarını bozarız" diyen Bahçeli sözlerini, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatınız" ifadeleriyle sonlandırmıştı.

Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep ettiAhmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etti

Davutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirimDavutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?