USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Devlet Bahçeli'den bayram mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bahçeli, 'Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü yanlış ifadelerden uzaklaşmış bir Türkiye ile 14 Mayıs'a ulaşmanın gayreti içerisinde olmalıyız.' dedi.

Devlet Bahçeli'den bayram mesajı
21-04-2023 10:38
Google News

BBP Genel Başkanı Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

GALERİNİN DEVAMI <p>BBP <a href=Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

"><p>Destici, Karadeniz gazının bu akşam yapılacak <a href=törenle çıkarılacağını ve milletin kullanımına verileceğini belirterek, "Bu bayrama böyle bir sevinçle giriyoruz. Hem devletimiz büyük bir ekonomik yükten kurtulmuş olacak hem dışarıya bağımlılıktan bir nebze de olsa kurtulacak hem de paramız içeride kalacak ve bu vatandaşımızın refahı, mutluluğu için kullanılacak." dedi.

"><p>Bayrama sevindirici haberle girildiğini belirten Destici, diye konuştu.

"><p>Altay Tankı'nın 23 Nisan'da <a href=Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanrterine gireceğini daha sonra da Akkuyu Nükleer Santralinin açılacağını anımsatan Destici, Türkiye'ye kazandırılan pek çok yatırımın bu ay içerisinde açılışının yapılacağını söyledi.

"><p>-

BBP Genel Başkanı Destici, öncelikli konularının Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün araştırılması olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"><p>yıldır devletimiz tüm kurumlarıyla hem Adalet Bakanlığına bağlı kuruluşlarla hem İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşlar hem de diğer kuruluşlar bu işi çok ciddi bir şekilde takip etmişler ve belli bir noktaya gelmiş. İnşallah önümüzdeki süreçte de buradaki tüm şüphelerin aydınlatılarak bu meselenin de vuzuha erecek ve burada ihmali, kusuru, kastı olanlara adalet tecelli edecek. 25 Mart 2009'dan beri takip ediyoruz, bundan sonra da bütün şüpheler ortadan kaldırılıp, her şey açığa çıkarılıp, bütün yargılamalar bitene kadar da sonuna kadar takipçisi olacağız."

">

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Bahçeli, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Türkeş'in kabrine karanfil bıraktı, bakır ibrikle su döktü.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Bahçeli, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden bugüne kadar geçen sürenin ramazan ayını da kapsadığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Acılı, hüzünlü geçen bir süreç. Ama şu an için milletçe bir bayrama erişmenin getirdiği ayrı bir mutluluk da var. Şu an için Türkiye'de hayat normalleşiyor. Milletimiz umutla geleceğe bakıyor. Bayram sonrası gelişmeleri de dikkate aldığımızda Türkiye aynı zamanda millet iradesine de başvuracak bir süreci yaşıyor. Zannediyorum Türk milleti önemli kararlar almak suretiyle Türkiye'deki bu acılı, hüzünlü bütün süreleri aşacak ve milletçe güler yüzlü bir topluluk haline gelebilecek şartlar oluşacaktır."

Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine de değinerek, "Milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü yanlış ifadelerden uzaklaşmış bir Türkiye ile 14 Mayıs'a ulaşmanın gayreti içerisinde olmalıyız. İnşallah Cenab-ı Allah bunu nasip edecektir." şeklinde konuştu.

Başkan Erdoğan'dan Ayasofya'daki bayram namazı sonrası son dakika açıklamaları!Başkan Erdoğan'dan Ayasofya'daki bayram namazı sonrası son dakika açıklamaları!

Başkan Erdoğan'dan 'Ramazan Bayramı' paylaşımı!Başkan Erdoğan'dan 'Ramazan Bayramı' paylaşımı!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?