USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Magazin

Davutoğlu ile ilgili çarpıcı ‘mesaj’ iddiası! ‘Haliyle Kemal Bey de rahatsız oluyor…’

Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı'nın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmelere ilişkin olarak kaleme aldığı yazısında, "Davutoğlu ustaca, Kılıçdaroğlu’na ‘Cumhurbaşkanı adayı olma’ mesajını veriyor. Haliyle Kemal Bey de rahatsız oluyo

Davutoğlu ile ilgili çarpıcı ‘mesaj’ iddiası! ‘Haliyle Kemal Bey de rahatsız oluyor…’
02-02-2022 10:19
Google News

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında "Muhalefetin cumhurbaÅŸkanlığı seçimini kazanabilmesi için Türk ve Sünni bir cumhurbaÅŸkanı adayı çıkarması gerektiÄŸini söylüyor. DavutoÄŸlu’nun Alevi ve Kürt bir cumhurbaÅŸkanı adayının kazanma ÅŸansının zayıf olduÄŸunu söylediÄŸi hatta bu profile sahip bir adaya CHP seçmeninin bir kısmının oy vermeyeceÄŸini belirttiÄŸi ifade ediliyor" ifadesini kullandı.

Abdulkadir Selvi, ‘DavutoÄŸlu’ndan KılıçdaroÄŸlu’nun canını sıkan öneri’ baÅŸlıklı yazının devamında ÅŸunları kaydetti:

“DavutoÄŸlu, muhalefetin cumhurbaÅŸkanı adayı konusunda bir isim zikretmiyor. Ama bir cumhurbaÅŸkanı adayı profili ortaya koyuyor. Bunu yaparken de KılıçdaroÄŸlu’nu incitmemeye çalışıyor. O nedenle kelimeleri özenle seçiyor ama KılıçdaroÄŸlu geriliyor.

Biraz sonra detaylarını vereceÄŸim ama DavutoÄŸlu ustaca, KılıçdaroÄŸlu’na ‘CumhurbaÅŸkanı adayı olma’ mesajını veriyor. Haliyle Kemal Bey de rahatsız oluyor.

Çünkü KılıçdaroÄŸlu, cumhurbaÅŸkanı adaylığına odaklanmış durumda. Hiç bu kadar motive olduÄŸunu sanmıyordum. Ama kendisine en büyük hedef olarak cumhurbaÅŸkanı adaylığını belirlemiÅŸ durumda.”

Yazının tamamı için tıklayın!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?