USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dana ve Kaygısız ailelerinin mutlu günü

Onlar erdi muradına. İlkay ile Koray evlendi

Dana ve Kaygısız ailelerinin mutlu günü
26-11-2020 21:41
Google News

İnşaat Mühendisi Koray Dana ile Öğretmen İlkay Kaygısız görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Gaziantep'in tanınan İş İnsanlarından Doğan Dana ve Dilek Dana'nın yakışıklı oğlu Koray ile yine İş İnsanı Eftal Kaygısız ile Emire Kaygısız çiftinin güzel kızı İlkay, Shimall Otel'de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendi.

NİKAHI FADILOĞLU KIYDI
Covid-19 tedbirlerine uygun masa düzeni ve tedbirler kapsamında gerçekleştirilen düğün törenine kentin tanınan simaları ile Kaygısız ve Dana ailelerinin yakınları ve sevenleri de katıldı. Düğün töreninde genç çiftin nikah akdi de gerçekleştirilirken; İlkay ve Koray çiftinin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi, Arçelik Turna Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Dana, Ali Gözcü, Mehmet Talha Demirkesenler, Ökkeş Ferit Demirkesenler, Hüseyin Sürmelihindi, Yılmaz İstikbal Ticaret yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz, Uğur Tosun, Erdal Kaygısız ve Mustafa Kıratlı yaptı. 

DANA AİLESİ MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Damadın anne ve babası Dilek Dana ve Doğan Dana, ev sahibi olarak davetlilerle yakından ilgilendi. Misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Dana Ailesi, Covid-19 sebebiyle maskelerle düğüne katılan yakınlarına duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

ESMEZ MEST ETTİ
Covid-19 salgını nedeniyle sahne oyunlarının sergilenmediği düğün töreninde düğünlerin sevilen sanatçısı Erol Esmez seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleriyle davetlileri adeta mest etti. Esmez ve orkestrasının eserleriyle eşsiz bir müzikalin tadına varan davetliler Sanatçı Esmez'in eserlerine masalarından eşlik ettiler.

SALONA FESTİVAL HAVASINDA GİRDİLER
Çocukluk fotoğrafları ile başlayıp gençlik yıllarına değin anı görsellerinden oluşturulan film ve bu filme uygun müzik eşliğinde salona giriş yapan İlkay ve Koray çiftinin bu muhteşem anına davetliler alkışlarla eşlik ettiler. Festival havasındaki bu görüntü çiftin ailesi ve sevenlerini de duygulandırırken bu unutulmaz ana şahitlik eden davetliler çifti tebrik etti.

MUTLULUKLAR!
Bu görkemli düğün ve nikah töreninin ardından mutlulukları gözlerinden okunan genç çift dünya evine girdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?