USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Dağdaki oğluna seslenen anne: 'Artık evlat hasretine dayanamıyoruz'

Muş'ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan annelerin eylemi devam ediyor.

Dağdaki oğluna seslenen anne: 'Artık evlat hasretine dayanamıyoruz'
04-01-2023 13:33
Google News

HDP önünde evlatlarına kavuşacakları günü umutla bekleyen anneler, 89. haftada da eylemlerini sürdürdü. Parti binası önüne gelerek HDP ve PKK'dan çocuklarını isteyen anneler, HDP ve PKK'yı lanetledi. Evlatlarına geri dönmeleri için çağrıda bulunan anneler, "Yavrumu verin bana", "Anneler direniyor", "Artık yeter, bırakın evlatlarımızı" ve "Artık yeter, yakamızdan düşün" yazılı dövizler açtı. Evlatlarına teslim olmaları çağrısında bulunan aileler, kararlı bekleyişlerini sürdürüyor.

Yaklaşık 2 yıldır evlatları için HDP önünde evlat nöbet tutuklarını anlatan anne Ayten Koçhan, “2 senedir buradayız. Halende buradayız. Biz eylemimize devam edeceğiz. 7 senedir evlat hasreti yaşıyoruz. Biz evlatlarımız için buradayız. Oğluma sesleniyorum, Ersin oğlum yeter, dön. Yolunuz yol değil dönün. Gelin teslim olun. Yeter analar babalar ağladı. Biz HDP'den ve PKK'dan çocuklarımızı istiyoruz. Yılanın başı HDP'dir. Çocuklarımızı versinler. Yeter artık evlat hasretine dayanamıyoruz. Gelin teslim olun” dedi.

İLGİLİ HABER
Evlat nöbetine 347inci aile katıldı Evlat nöbetine 347'inci aile katıldı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?