USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika Afrin açıklaması

Çorum’da halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’ndaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bak dokuzuncu gün. Kaç kişi etkisiz hale getirildi? 484. Az önce Komutan ile görüştüm. ’Sayı kaç oldu’ dedim. ’484. İnşallah biraz sonra Buseyra Tepesi’ni de düşüreceğiz’ dedi. Bütün bu zor şartlara rağmen Mehmedimiz yürüyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika Afrin açıklaması
28-01-2018 12:56
Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin satır başları şöyle:

Bak dokuzuncu gün. Kaç kişi etkisiz hale getirildi? 484. Az önce Komutan ile görüştüm. ’Sayı kaç oldu’ dedim. ’484. İnşallah biraz sonra Buseyra Tepesi’ni de düşüreceğiz’ dedi. Bütün bu zor şartlara rağmen Mehmedimiz yürüyor.

Yahu ben karşımda Ferhatları görüyorum. Ferhat’a dağ dayanır mı? Ferhat nasıl dağları delerek Şirin’e kavuştuysa, bizim Mehmedimiz de şu anda dağları delerek evelallah maksadına ulaşmanın şu anda imtihanını veriyor.

’ÖSO VE MEHMETÇİKLERİMİZ OLMAK ÜZERE 20 ŞEHİDİMİZ VAR’

Bunlar zannediyorlardı ki Türk’ün evladı bu beş paralık teröristlerle, affedersin bu alçaklarla baş edemez. Bunlar zannediyordu ki, bu PKK’sı, DEAŞ’ı, FETÖ’sü, PYD’si bunlar yıldırır. Ne oldu? Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. Bak 484. Daha bu iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Zira bizim sınırlarımızı taciz edenler bunun bedelini ağır ödeyecekler.

İdlib ile sürecek. Orada da mağdur insanlarımız var. O Halep’ten kaçmak zorunda kalan mağdurlar, mazlumlar var. Hepsi şu anda yalvarıyorlar. Mehmetçik ne zaman geliyor diye. Bak Azez’dekiler Mehmetçik geldi diyorlar. (Hürriyet)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?