USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete , Gaziantep ve Şampiyon başkan Şahin örneği

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip partisinin Grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefete Fatma Şahin ve Gaziantep’i örnek vererek Türkiye’nin yenilenebilir enerjide dünyanın 13. Avrupa’nın ise 6. Ülkesi haline geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete , Gaziantep ve Şampiyon başkan Şahin örneği
09-06-2021 14:57
Google News



Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de Ak Parti Grup Toplantısında yenilenebilir enerjide Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i örnek gösterdi.

Cumhurbaşkanı, sıfır atık projelerinde BM tarafından ödüle layık görülen bir başarı hikâyelerine imza attıklarını söyledi.

Erdoğan, Türkiye’nin geri kazanım oranını yüzde 13’den yüzde 22.4’e çıkardığını, hedeflerinin yüzde 35’e çıkarmak olduğunu ifade ederek, “Bu oranlarla bir çok Avrupa ülkesini geride bıraktık” dedi.

FATMA ŞAHİN ÖRNEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çevre bir propaganda aracı olmadığını belirterek, Fatma Şahin’in OECD ülkeleri arasında şampiyon belediye başkanı olduğunu kaydetti.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Yenilebilir enerjide Avrupa’nın altıncı, dünyanın 13. ülkesi haline geldik. Mesela sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yakın zamanda OECD şampiyon belediye başkanları üyesi seçildiği Gaziantep’te, 148 güneş enerjisi santrali bulunuyor. 2 Milyon insanımızın yaşadığı bu şehirde enerjisinin tamamı yenilebilir enerjiden sağlama yolunda emin adımlarla ilerliyor.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?