USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Türk askeri İdlib’e girdi mi?

AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kampı başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı: "Fırat Kalkanı harekatı ile açtığımız alanı şimdi de İdlib’in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileri taşıma gayretindeyiz. Bugün İdlib’de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek." Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Henüz TSK İdlib’de değil, ÖSO orada" dedi. Erdoğan, "Bir süredir teşkilatlarımızda ve belediyelerimizde yenilenme ihtiyacını söyledim, söylüyorum. Belediyelerde benzer adımları atmanın hazırlığı içindeyiz. Bu milletimizin talebidir. Bu yenilenme sürecini kendi irademizle gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Eğer bunu biz kendimiz yapmazsak milletimiz sandıkta yapar" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Türk askeri İdlib’e girdi mi?
07-10-2017 12:55
Google News
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 26’ncı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

3,5 yıl aradan sonra bizi bu kampta buluşturan Rabbime şükürler olsun. Ülke olarak çok ciddi imtihanlardan geçtik. Bu toplantı vesilesiyle nereden geldiğimizi ve nereye gittiğimizi hep birlikte değerlendireceğiz. İlk yola çıktığımız günden bugüne kadar AK Parti’ye gönül vermiş, millete hizmet etmiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Partimizin iktidara gelişinden bu yana Türkiye’nin kat ettiği mesafeyi Cumhuriyet tarihi ile mukayese ettiğimizde orataya çıkan tablo partimizin karnesidir. Bizlerin de bu tabloyu hatırlaması ve hedeflerimizin çıtasını yükseltmemiz gerekiyor. 

 

HER FIRSATTA HATIRLATACAĞIM

Kendi arkadaşalarımızın arasında bile bu refromların farkında olmayanlar var. Şahsım da dahil olmak üzere. Her fırsatta bu hatırlatmaları yapmayı sürdüreceğim. Milletimize her fırsatta bu hatırlatmaları ezberden ifade etmenizi istiyorum. 

Milli Takımımız dün akşam mağlup oldu. Üzüntülüyüz. Ama 3-0’a rağmen Eskişehir seyircisinin sonuna kadar Milli Takımıza sahip çıkmasını sonuna kadar alkışlıyorum.




’HOŞGELDİN’ DEMEYECEĞİZ

Anamuhalefet de dahil olmak üzere silahlı insansız hava araçlarını konuşuyor. ’Piknik yapmaya gittiler’ diyor. O dağlarda bunların inine dahi gireceğiz. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. İçeride ve dışarıda ülkemize kim tehdit oluşturuyorsa ’Hoşgeldin’ demeyeceğiz. Yerinde bastıracağız. Bunun adımları attık, atıyoruz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?