USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu’dan Primer’e önemli ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Gaziantep Özel Primer Hastanesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu’dan Primer’e önemli ziyaret
27-02-2016 14:26
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Gaziantep’te Özel Primer Hastanesi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’den bilgi aldı.


YALÇIN TOPÇU’DAN PRİMER’E ÖVGÜ



Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, ziyaretinde Özel Primer Hastanesi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Bölgenin en donanımlı ve modern hastanesi olan Özel Primer Hastanesi’ni çok beğendiğini belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’den hastanenin durumuyla ilgili çeşitli bilgiler aldı.


BİLAL ÇEKER’DEN 250 YATAK MÜJDESİ



Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, şu an 154 yataklı olan hastanenin 250 yataklı olacağı müjdesini verdi. Özel Primer Hastanesi’nin bölgenin en modern hastanesi olduğunu vurgulayan Çeker, 7 yıldan bu yana sağlık sektöründe tüm branşlarda bölgeye hizmet verdiklerini anlattı. Gaziantep’te sağlık sektöründe ve SGK’da vergi rekortmeni olduklarını belirten Çeker, 650 çalışan personel ve 51 branşta hekim kadrosuyla Gaziantep halkının hizmetinde olduklarını söyledi.


FLAŞ! 14 F-16 UÇAĞI


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?