USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cuma Reyhan da aday adayı...

Spor camiasının, iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı işadamı Cuma Reyhan, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 35 yıllık işadamı olan ve 30 yıldır siyasetin içinde bulunan Reyhan, özellikle babaocağı olan Yavuzeli ve Araban ilçesinde çok sevilen bir isim.

Cuma Reyhan da aday adayı...
27-04-2018 18:31
Google News
​Spor camiasının, iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı işadamı Cuma Reyhan, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 35 yıllık işadamı olan ve 30 yıldır siyasetin içinde bulunan Reyhan, özellikle babaocağı olan Yavuzeli ve Araban ilçesinde çok sevilen bir isim. 

BİRÇOK KESİMİN SEVDİĞİ İSİM

Gaziantep’in birçok camiası tarafından tanınan ve sevilen Cuma Reyhan AK Parti’den milletvekili olmaya hazırlanıyor. Reyhan, 30 yıllık siyasi hayatının içerisinde eski ANAP Gaziantep İl ve İlçe Başkanlığı ve sonrasında AK Parti’de İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Spor camiasının da yakından tanıdığı Reyhan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticilik görevinde de bulundu.

HİZMETLERDE KATKISI VAR

Özellikle Araban ve Yavuzeli ilçelerinde oldukça sevilen Reyhan’ın ilçelere giden hizmetlerde çok büyük katkılarının olduğu söyleniyor. Reyhan, milletvekili olması durumunda ilçelere olan hizmetlerini devam ettirecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?