USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Çocuklar teknolojiyi ASELSAN ile keşfediyor

Çocuklar teknolojiyi ASELSAN ile keşfediyor
24-09-2021 13:47
Google News
İstanbul

Çocukları ve gençleri teknolojiyle buluşturmayı ve onlara sabah yeli vermeyi hedefleyen ASELSAN, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali​​​​​​​ TEKNOFEST'te koyu dikkat görmeye bitmeme ediyor.

Şirketten meydana getirilen açıklamaya göre, İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı'nda planlı TEKNOFEST'te, ASELSAN'ın dallar düşüncesince oluşturduğu "Tekno Macera" alanı, yüzlerce evladı ağırlıyor.

Çocuklar burada kodlama, robotik ve bileşimli zekayı keşfediyor. "Tekno Macera", toy neslin çocuklarına teknoloji, enformatik ve defans uran dalında akilane ve yararlı alışkanlıklar kazandırarak onları son zamanların gerekliliği bulunan meraklı, araştırman ve üreten erat olma dair heveslendiriyor.

Açıklamada görüşlerine toprak sunulan ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin hayalleriyle sönümsüz bu hususi festivalde piyasa gününe denli herkesi ASELSAN'ımıza bekliyoruz. ASELSAN 1975 mağazamız ve ASİL Kafemiz de kıymetli ziyaretçilerini bekliyor. Gösterilen ilgiden baş döndürücü memnunuz. 500 metrekarelik standımızda ürünlerimiz, dallar düşüncesince kurguladığımız Tekno Macera alanımız var. İnsansız Su Altı Yarışması'ndan Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'ne denli nice etkinliğe koyu dikkat yayınlayan hepsi ziyaretçilerimize teşekkürname ederiz. Çocuklarımıza muhtelif yarışmalarla, etkinliklerle, onların deneyimlemesi düşüncesince buraya getirdiğimiz ürünlerimizle teknolojiyi sevdirmeye çalışıyoruz."

Milli teknolojiye koyu ilgi

ASELSAN, insansız iklim sistemlerinden tabanca sistemlerine denli baş döndürücü sayıda ürününü TEKNOFEST'te sergilemeye bitmeme ediyor.

Burada geleceğin tank konseptini keşfeden çocuklar, T-70 Genel Maksat Helikopteri'nin pervaz fariza sistemini de deneyimliyor. Uzaktan komutalı sistemleri de tanıdığı bulunan çocuklar, ASELSAN dalında mülevven sahneler yapmaya bitmeme ediyor.

26 Eylül'e denli bitmeme edecek TEKNOFEST'te ASELSAN, binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?