USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’liler Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor

CHP Gaziantep milletvekili adayları 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında basın kuruluşlarına, Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği’ne, TMMOB Gaziantep Mimarlar Odası ile Gaziantep Muharip Gazilar Derneği’ne çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. Ziyaretlerde dile getirilen ortak gündem konusu ise güvenlik sorunu oldu.

CHP’liler Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor
23-10-2015 13:00
Google News
Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Gaziantep 1. Sıra Milletvekili adayı Akif “Bugüne kadar Gaziantep’in sanayisiyle, üretimiyle, çalışkanlığıyla, kültürüyle, mutfağıyla gündemde yer alırken, son günlerde IŞİD terör örgütüyle anılması şehrimizin imajına zarar veriyor. Gazianteplileri de tedirgin ediyor. Bir ülke, bir şehir terör ile anılmaya başladığında güvenlik duygusu ve huzuru kalmadığı gibi turizmi de, sanayisi de, üretimi de, ekonomisi de zarar görür, dışarı açılamaz, yalnızlaşır. Dolayısıyla bu şehir de ülkemiz de bir an önce IŞİD teröristlerinden, hücre evlerinden, mühimmat depolarından temizlenmeli. Gaziantep’i bu duruma getirenler de hesap vermeli” dedi.


’BARIŞI TESİS EDECEK TEK PARTİ CHP’DİR’



Vatandaşların kendilerine akşam eve dönme kaygısı taşıdıklarını aktardıklarını söyleyen Ekici şöyle devam etti: “Bu sadece Gaziantep’in değil diğer sınır illerinin ve tüm Türkiye’nin sorunu. Bu sorunun bu noktaya gelmesinde AKP’nin açık kapı politikasının, Suriye’deki muhaliflere desteğinin, sınırlarımızı kevgire döndürmesinin, istihbarat zafiyetinin payı var. Türkiye’de önceliğin bu konuya verilmesi, barış ve huzur ortamının sağlanması gerekir. Hal böyleyken, halk can ve mal güvenliğinden endişe ederken Başbakan ‘eş bulma’ vaadinde bulunuyor. Vatandaşlar bu ciddiyetsizliğe gereken cevabı 1 Kasım’da sandıkta vermeliler. Ülkemize barışı, refahı, huzuru getirecek tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu bilmeliler.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?