USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’li Adaylar Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt’u Ziyaret Etti

CHP Gaziantep Milletvekili adayları Akif Ekici ve Fatma Kılıç, Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt’u ziyaret etti.

CHP’li Adaylar Mega TV Genel Müdürü Arif Kurt’u Ziyaret Etti
24-10-2015 12:15
Google News
CHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Akif Ekici ve 8. sıra milletvekili adayı Fatma Kılıç’ın da yer aldığı heyet, Mega TV’ye ziyarette bulundu. Burada seçim sürecine ve gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Akif Ekici, ‘’Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ayak basmayacağımız yer kalmayacak dedik. Mümkün olduğunca her noktaya ulaşmaya çalıştık. İnsanlarımız, ülkenin geleceğinin bu seçimlere bağlı olduğunun bilinci içerisinde. Terör olayları had safhada, Suriye ile neredeyse bir savaş içerisindeyiz ve ekonomik veriler alt safhada. Bu çerçevede 1 Kasım seçimleri önem arz ediyor’’ dedi.

CHP’nin 1 Kasım seçimlerinden başarılı çıkacağını ifade eden Ekici, bu görüşünü sadece tahminlere dayandırmadığını, kamuoyundan ve özellikle esnaf kesiminden aldıkları olumlu tepkilere de dayandırdığını söyledi.


‘İNSANLARIMIZ KORKU İÇERİSİNDE’



Artan terör olaylarına da değinen CHP’li Ekici, Gaziantep’in terör örgütlerinin karargahı haline geldiğini ifade ederek, ‘’IŞİD’in darphanesi buradan çıkıyor. IŞİD’in bomba ve patlayıcı maddeleri, apartman dairelerinin alt katlarından çıkıyor. İnsanlarımız korku içerisinde. 1 Kasım seçimlerinden sonra kurulacak olan hükümetin görevi halkın huzurunu sağlamaktır’’şeklinde konuştu. Hükümetin Suriye politikasını mutlaka değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Ekici, ‘’Suriye’de çıkan olaylara karşı oraya su ile gitmek yerine benzin bidonlarıyla gittik’’ dedi.


‘ÇOK CİDDİ BİR İŞSİZLİK VAR’



Ekonomik konulara ilişkin görüşlerini aktaran Akif Ekici, ‘’Ekonominin iyileşmesi için mutlaka güvenin oluşması gerekir. Çok ciddi bir işsizlik var. İhracatımız geriliyor. Şu anda sanayideki kapasite kullanım oranları yüzde 50-60 oranlarındadır. Kimse bunun ötesinde bir şey iddia etmesin. Gerçekleri ortaya koymamız lazım. Ancak bu şekilde doğru yolu bulabiliriz’’ ifadelerini aktardı. 


 EKİCİ, EL KONULAN TIR’A DİKKAT ÇEKTİ



Ekici, ekonominin iyileşmesinin huzurlu ortamın sağlanamasına bağlı olduğunu tekrarlayarak Nusaybin’de yaşanan bir olaya da dikkat çekti. Milletvekili Adayı Akif Ekici konuya ilişkin, ‘’Gaziantepli bir sanayici arkadaşımızın halı yüklü Tır’ı Kuzey Irak’a giderken Nusaybin’de el konuluyor. Tır, uzaktan baktığınızda görülebiliyor; fakat teslim alınamıyor. Kurban Bayramı’nın 4. gününden bu yana Tır, Nusaybin’de duruyor. Tır, kurşunlanmış vaziyette orada öyle duruyor. Böyle bir ortamda bir sanayici arkadaşımızın yaşadığı bu hadiseden sonra diğer sanayiciler ihracat yapamaz’’ ifadelerinde bulundu.

Tacettin BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?