USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’den kimsenin beklemediği aday listesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından Milletvekili adaylık listeleri belli olmaya başladı.

CHP’den kimsenin beklemediği aday listesi
21-05-2018 09:23
Google News
Gelen bilgilere göre CHP kulislerinden öğrenilen bilgiye göre, sürpriz isimlerden oluştuğu belirtilen listenin kesinleştiği iddia ediliyor.
CHP milletvekili aday listelerini çıkarmak için tüm randevularını iptal eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun günlerce bu listeler üzerinde çalıştığı öğrenildi. Gaziantep aday listesine de son şeklini Kılıçdaroğlu verdi. Gaziantep milletvekili aday listeleri CHP tarafından 21 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00’a kadar YSK’ya teslim edilecek. CHP milletvekili aday listeleri teslimden sonra kamuoyuna açıklanacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün son şeklini verdiği öğrenilen listenin CHP tüzüğüne göre PM’den onay alması gerekiyor. Kulis bilgilerine göre, bugünkü toplantıda bu liste PM’nin onayına sunuldu. Partide ilk olarak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) saat 13.00’te bir araya geldi. MYK’de netleşen listeler 19.00’da toplanan PM’ye sunuldu.

İşte O Liste
 
1- Dr. Bayram Yılmazkaya
2- Avukat Özgür Yılmaz
3- Eczacı İrfan Kaplan
4-  Hasan Öztürkmen
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?