USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’de Ekici İle Yeni Dönem

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda yapılan basın açıklamasında dün itibariyle CHP Gaziantep İl Başkanı olarak atanan Akif Ekici, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’de Ekici İle Yeni Dönem
15-07-2015 16:31
Google News
CHP Gaziantep İl Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasında eski il yönetim kurulunun istifa etmesinden sonra dün itibariyle belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

 ‘HERKES HADDİNİ BİLMELİ’

 Gaziantep İl Başkanı olarak atanan CHP Gaziantep eski milletvekili Akif Ekici gündeme ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. Parti içindeki sorunlara da dikkat çeken Ekici, şu açıklamalarda bulundu: ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi’ni bugün itibariyle şahlandıracağız. Eski gücüne, eski kudretine kavuşturacağız. CHP’yi Gaziantep’te birinci parti yapmak için yola çıktık. Bunun için geçmişi bir tarafa bırakmamız gerekiyor ama partili uluorta her yerde konuşmamalı. Partili, parti disiplinini bilmeli. Herkes haddini bilmeli ve haddine göre davranmalı.’’

 ‘YARGININ ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYACAĞIZ’

 Ekici, koalisyon görüşmelerine de değinerek ‘’Bu ülkede on üç yıldır canı yanmış insanlarımız var. Haksızlığa uğramış insanlarımız var. Haksızlığa uğramış basınımız var. Sayın genel başkanımız şunu söylüyor: 14 maddenin içinde en önemli madde, hukukun üstünlüğünü sağlayacağız maddesidir. Bunu hangi şartlar altında olursa olsun sağlayacağız. Devletin savcısı ve hakimi özgür olduğunda hukukun üstünlüğü sağlanmış olacak. Birinci şartımız olarak yargının üstünlüğünü ve özgürlüğünü sağlayacağız’’ifadelerinde bulundu.

 CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri listesi şöyle: Ahmet Yılmazkaya, Mustafa Doğan, Lütfü Demir, İrfan Kaplan, Fethi Albayram, Halil Acıoğlu, Naci Kılıç, Neşet Uçar, Cemal Koca, Arif Kaplan, Ali Süyür, Mahmut Öztürk, Hasan Çolak, Necip Mazlum Akpek, Ahmet Polat, Resul Alagöz, Rahşan Kebenç, Zeki Böke, Kemal Çevik, Mahmut Demirel, Nesrin Tuncel, Ali Şahin, Özgür Metin Bektaş, Gökçe Kanpalta.

TACETTİN BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?