USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kararı AK Parti’yi memnun etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılım kararı AK Parti Gaziantep milletvekillerini memnun etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kararı AK Parti’yi memnun etti
05-08-2016 16:43
Google News
AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararını değiştirip mitinge katılacağını söylemesini memnuniyetle karşıladığını söyledi. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da olumlu cevap vermesini memnuniyet verici olarak değerlendirdi. Sosyal medya hesabından değerlendirme yapan Gül, "Sn. Bahçeli’den sonra Sn. Kılıçdaroğlu’nun da mitinge katılım kararı ülkemiz açısından memnuniyet vericidir. Hep birlikte Türkiye’yiz” paylaşımını yaptı.


KOÇER’DEN TEBRİK



AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak mitingle, demokrasi nöbetinin finalinin yapılacağını açıklamasının ardından mitinge katılacağını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tebrik etti. Koçer paylaşımında, "Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın Yenikapı davetini kabul ederek, katılma kararı alan CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu’nu tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


TAYYAR ’ŞIK’ BULDU



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı televizyon programında demokrasi nöbetinin 7 Ağustos Pazar günü İstanbul’da Yenikapı Meydanı’nda taçlandırılacağını söylemesi üzerine, Başbakan Binali Yıldırım tarafından siyasi partilerin genel başkanları da final mitingine davet edildi. Miting davetine ilk olumlu cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelirken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise bir heyet göndereceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğu’nun kararını sosyal medya hesabından eleştiren Şamil Tayyar, "Bahçeli’den sonra Kılıçdaroğlu da kararını değiştirip mitinge katılsa çok şık olur” diyerek Kılıçdaroğlu’nu mitinge davet etmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar kurmayları ile görüşerek, mitinge katılacağını açıklamasının ardından Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kılıçdaroğlu kararını gözden geçirip mitinge katılma kararı aldı. Çok şık oldu” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?