USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Gaziantep’te

Seçim çalışmaları kapsamında dün Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Şehitkamil Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Gaziantep’te
30-05-2018 10:25
Google News
Seçim çalışmaları kapsamında dün Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün  Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Şehitkamil Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek. STK’ların sorunlarını dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, CHP’nin seçim vaatlerini anlatacak.

24 Haziran’a kadar siyasi parti liderlerini ağırlayacak olan Gaziantep’te kente ilk gelen lider CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Dün akşam Kahramanmaraş’tan Gaziantep’e gelen ve kente konaklayan Kılıçdaroğlu, ziyaret kapsamında ilk önce basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Saat 11.00 basın toplantısı düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Saat 13.00 Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Muhtarlar ve İş Dünyası ile toplantı yapacak.  Gaziantep’te miting yapmayacak olan Kılıçdaroğlu öğleden sonra kentten ayrılarak Nevşehir’e hareket edecek.

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sucu, “ Genel Başkanımızın ziyareti STK toplantısı ile sınırlı olacak. 30 Mayıs Çarşamba Günü saat 13.00’te STK temsilcileri ile bir araya gelecek olan Genel Başkanımız, STK temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunacak. Partinin seçim beyannamesini anlatacak. Şuan partimizde Genel Başkanımızın Gaziantep ziyareti ile ilgili bir heyecan var. Genel Başkanımızın Gaziantep ziyaretinin ardından tüm adaylarımız saha çalışmalarını daha etkili be heyecanlı bir şekilde sürdürecek.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?