USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı Gaziantep'e Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bu hafta sonu Gaziantep’e geliyor. CHP Gaziantep İl Binası açılışı, kanaat önderleri ile buluşma, parti içi temaslar ve üye katılım törenine katılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı Gaziantep'e Geliyor
06-12-2022 09:08
06-12-2022 09:14
GAZİANTEP
Google News
2023 seçimlerine 7 aydan kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’nde heyecan dorukta. Partililer, Kasım ayın Kilis programı kapsamında Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ardından CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı ağırlamaya hazırlanıyor.
İL BİNASI AÇILIŞI YAPILACAK!
9 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde Gaziantep’e gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, 10 Aralık Cumartesi günü CHP Gaziantep İl Binasının açılışına katılacak. Açılışın ardından partililer ile bir araya gelecek olan Salıcı, partilileri, İl ve İlçe Yönetimlerini dinleyecek.
KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK
Salıcı’nın kentteki önemli programlarından bir tanesi ise kanaat önderleri ile yapılacak olan toplantı olacak. Salıcı’nın kentin ileri gelenleri ile yapacağı toplantıda Gaziantep’i ve kentin sorunlarını dinleyeceği, CHP’nin çözüm önerilerini anlatacağı öğrenildi.
ÜYE KATILIM TÖRENİNE KATILACAK
Kentte parti içi temaslarda bulunacak olan Salıcı, 11 Aralık Pazar günü ise Onat Kutlar Tiyatro Salonunda düzenlenecek olan Üye Katılım Törenine katılacak. Cumhuriyet Halk Partisine kayıt yaptıran, farklı partilerden katılan isimlere rozetlerini Salıcı, takdim edecek.
Bu programın ardından Salıcı, kentten ayrılacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?