USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Gaziantep’te adaylıklar için 9 istifa

CHP’de belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği için istifalar bugün sona erdi. Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlarından ve il yönetimden istifa olmazken, 9 isim meclis üyeliği için istifasını verdi.

CHP Gaziantep’te adaylıklar için 9 istifa
12-10-2018 17:09
Google News
Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı veya meclis üyesi aday adayı olmak isteyen il başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri için CHP’de son istifa günü bitti.  CHP’de il yönetimden 2 kişi, Şahinbey’den 3 kişi, Şehitkamil’den  2 kişi, İslahiye’de de 2 kişi yönetimden istifa ederek meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

KİMLER İSTİFA ETTİ?

Meclis üyeliği için il yönetimden başkan yardımcıları Ali Kılıç ile Hacı Mehmet Taşdelen, istifa ederken, Şahinbey İlçe Başkanlığı’ndan; Yılmaz Güler, Hanifi Kaplan, Turgay Gezginci, Şehitkamil İlçe Başkanlığı’ndan; Tarık Korkmaz, Mehmet Erçöçen, İslahiye İlçe Başkanlığı’ndan Zekeriya Kara, Arif Yılmaz istifa dilekçelerini verdiler.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için, tıpkı AK Parti gibi CHP de elini çabuk tuttu. Yüksek Seçim Kurulu’nun; Seçim takvimini beklemeyen CHP’nin üst yönetimi, Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla MYK’da alınan karar uyarınca, parti yönetimlerine bir genelge göndermişti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?