USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP Gaziantep’te 82 gündür başkansız!...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimleri görevden alınmıştı.

CHP Gaziantep’te 82 gündür başkansız!...
01-02-2021 02:05
Google News

Yönetimlerin görevden alınmasının ardından geçen 82 gün geçti. 82 günden bu yana boş olan İl ve İlçe Yönetimleri için geçtiğimiz hafta itibariyle CHP Genel Merkezi’nde görüşmelere başlandı.
Geçtiğimiz yıl 9 Kasım tarihinde gerçekleştirilen CHP MYK Toplantısında CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınması yönünde karar alınmıştı. Kararın ardından geçen 82 günlük süreçte CHP İl ve İlçe Yönetimleri boş kalırken, partiden atamalar konusunda tepkiler yükselmeye başladı.
CHP GENEL MERKEZİNDE GÖRÜŞMELER BAŞLADI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Gaziantep İl Başkanlığı için CV bırakan ve adaylık için önerilen isimlerle görüşmelere başladığı öğrenildi. Söz konusu görüşmelerin devam ettiği, Şubat ayında da kamuoyunda ismi geçen adaylarla görüşmeler yapılacağı öğrenildi.  Atamalarla ilgili konuda acele edilmeyeceği öğrenildi.
YILMAZKAYA VE KAPLAN, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, geçtiğimiz hafta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Çarşamba günü gerçekleşen görüşmede, Gaziantep’in durumu, parti içerisinde gelen eleştiriler, İl ve İlçelere yapılacak olan atamalar gündeme geldi.
“ACELECİ OLMAYIN”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’te yeni bir yapı oluşturulması noktasında ısrarcı olduğu, bu noktada acele etmek istemediği ifade edildi. Vekillerin toplantıda isim zikretmediği, Kılıçdaroğlu’nun da herhangi bir isim sormadığı ifade edildi.
CHP Gaziantep İl ve İlçe Yönetimlerine Şubat ayı içerisinde atama yapılıp yapılmayacağı önümüzdeki haftalarda netleşecek gibi görünüyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?