USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Kaplan: En az 5 vekil bekliyoruz

CHP Gaziantep 2. sıra Milletvekili Adayı İrfan Kaplan, 24 Haziran seçimlerine 13 gün kala seçim çalışmalarını değerlendirdi.

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Kaplan: En az 5 vekil bekliyoruz
11-06-2018 16:19
Google News
Kaplan, yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmalarımız son hızla devam ediyor. İl ve ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz, milletvekili adaylarımız ve örgütümüzle mükemmel bir uyum halinde gece gündüz demeden alanlardayız. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz, esnafımızı geziyoruz, çiftçimizle konuşuyoruz. Kadın partililerimiz, genç partililerimiz, yaşlılarımız dahi yorgunluk, yılgınlık demeden sokaklarda çalışıyor. Ev ev geziyor, yapacaklarımızı anlatıyor, vatandaşlarımızdan desteklerini istiyor. Halkımız artık bıkmış, yorulmuş, usanmış. Yalan vaatlerle, içi boş hayallerle 16 yıldır vatandaşı kandırmaya çalışan AK Parti’den illallah etmiş. Artık tamam diyor. Erdoğan için emeklilik vakti” dedi.

Kaplan, konuşmasının devamında ise, "AK Parti hükümeti yoruldu, yaşlandı, kaybedeceğini iyiden iyiye anladı. Biz işsizlik diyoruz, istihdam gerek diyoruz, Erdoğan kıraathanede bedava kek ve çay diyor. Ülkeyi OHAL ile yönetiyor, meydanlarda ben paşayım diyor. İftar davetinde halkla arasında şerit çekiyor. Halktan bu kadar kopuk, bu kadar uzak işte. Anlatmaya gerek yok, her şey görülüyor" ifadelerini kullandı.

"EN AZ 5 VEKİL BEKLİYORUZ"

Vatandaşların CHP’ye ilgi ve alakasının oldukça fazla olduğunu belirten Kaplan, en az 5 vekil beklediklerini söyledi.

Kaplan, "Sokaklarda gezerken, gencinden yaşlısına, çocuğundan kadınına, her kesimden inanılmaz güzel tepkiler alıyoruz. Yolda bizi çevirip, bugüne kadar AK Parti’ye oy verdik, bu saatten sonra oyumuz size diyen yüzlerce vatandaşımız var. Vatandaşlarımızın gözlerinde umut var. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye ciddi bir sevgi seli var, güven var. Biz bütün yüreğimizle inanıyoruz ki bu seçimin kazananı milletimiz, bu seçimin kazananı CHP, bu seçimin kazananı Gaziantep olacak. Gümbür gümbür geliyoruz. Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce olacak, bu ülkeye İnce’den huzur, İnce’den demokrasi gelecek” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?