USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP’de süreç tamamlanıyor

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimleri, CHP MYK kararı ile 9 Kasım 2020 tarihinde görevden alınması ile başlayan süreçte İl ve İlçe Yönetimleri 120 günü aşkın süredir boş. İl ve ilçe yönetimlerine atama yapılması konusunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından İl Başkanlığı için mülakata çağrılan isimlerle görüşmeler tamamlandı. Mülakatlara ilişkin rapor CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulurken, CHP Gaziantep’e önümüzdeki hafta kayyum heyetinin atanacağı ileri sürüldü.

CHP’de süreç tamamlanıyor
12-03-2021 00:05
Google News

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimleri, CHP MYK kararı ile 9 Kasım 2020 tarihinde görevden alınmıştı. İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınmasının ardından Gaziantep’te yeni bir siyasi yapı oluşturmak isteyen CHP Genel Merkezi, harekete geçti.  Gaziantep’te yeni, güçlü, genç, dinamik, toplumda karşılığı olan ve saygı gören yeni isimlerin partiye kazandırılması noktasında çalışma yapılacağı öğrenilmişti.
GÖRÜŞMELER TAMAMLANDI
Parti kulislerinde konuşulanlara göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın İl Başkanlığı konusunda görüşmelerin tamamlandığı öğrenildi. Görüşmelerin tamamlanmasının ardından, adaylarla ilgili hazırlanan raporun ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulduğu öğrenildi.
ATAMALAR HAFTAYA!
CHP Gaziantep’te aylardır beklenen atamaların önümüzdeki hafta yapılacağı öğrenildi. Genel Merkez, atamalar konusunda henüz bir isim zikretmezken, kayyum heyetinin önümüzdeki hafta atanacağı öğrenildi.
KAYYUM HEYETİ GÖREVLENDİRİLECEK
Bilgiye göre, İl yönetimine 7 kişilik kayyum heyeti atanacak. 7 kişilik kayyum heyeti, ilçe yönetimlerine 5’er kişiden oluşacak kayyum heyetlerinin atamasını  gerçekleştirecek. Söz konusu heyetler 50 günlük süre içerisinde parti içerisinde çalışmalarını tamamlayacak, ilçelerden başlanarak İl ve İlçe Kongreleri yeniden yapılacak. Yapılacak kongreler sonrasında CHP Gaziantep İl ve İlçe Yönetimlerinin yenilenmesi bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?