USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP’de kongre yalan oldu…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep'te, yapılacak Olağanüstü İl Kongresi ayarlardır netleşmedi. Geçici il başkanı Neşet Uçar, Kurban Bayramı sonrasında kongre tarihinin netleşeceğini açıklamıştı. Ancak geçen sürede kongre tarihi için ciddi bir adım atılmadı.

CHP’de kongre yalan oldu…
10-08-2021 01:35
Google News

 CHP Gaziantep'te, 9 Kasım 2020 tarihinde İl Başkanı Hayri Sucu, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetimleri, MYK kararı ile görevden alınmıştı. İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınması ile başlayan süreçte aylar sonra İl Yönetimine Mehmet Neşet Uçar ve 7 kişilik geçici İl Yönetimi atanmıştı. Yapılan atamanın ardından Olağanüstü İl Kongresi için tarih belirlenmesi beklenirken, CHP Genel Merkezi tarafından yapılacak tüm kongreler, pandemi nedeniyle MYK kararına bağlanmıştı.
45 GÜNÜ BEKLEMEDEN KARAR ALINACAKTI...
Geçtiğimiz Haziran ayında alınan MYK kararı ile kongrelerin yapılmasına onay çıkmış, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, 45 günlük süreyi beklemeden toplanarak karar alacaklarını duyurmuştu.  GÖRÜŞME YAPILDI MI? CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'dan kongre tarihi için randevu isteyen Mehmet Neşet Uçar'ın Ankara ziyaretinin halen gerçekleşmediği öğrenildi. Kongre takvimi konusunda ise aradan geçen 60 günü aşkın sürede halen karar çıkmaması tepkiyle karşılandı. Partililer, kongre için neden karar alınmadığını merak ediyor. Genel Merkez ve İl Geçici Yönetim Kurulu ise sessizliğini koruyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?