USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP’de karar haftası

CHP Gaziantep İl ve İlçe Yönetimleri, CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile görevden alınmıştı. MYK kararı ile boşalan CHP Gaziantep İl Başkanlığı ve İlçe Yönetimlerine kimlerin atanacağı sorusu halen netlik kazanmadı. Cuma günü toplanması beklenen CHP MYK Toplantısında, CHP Gaziantep İl Yönetimine atanacak olan İl Başkanı ve Kayyum Heyetinin netleşmesi bekleniyor.

CHP’de karar haftası
15-03-2021 23:59
Google News

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimleri, CHP MYK kararı ile 9 Kasım 2020 tarihinde görevden alınmıştı. İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınmasının ardından Gaziantep’te yeni bir siyasi yapı oluşturmak isteyen CHP Genel Merkezi, harekete geçti.  Gaziantep’te yeni, güçlü, genç, dinamik, toplumda karşılığı olan ve saygı gören yeni isimlerin partiye kazandırılması noktasında çalışma yapılacağı öğrenilmişti.
GÖRÜŞMELER TAMAMLANDI
Parti kulislerinde konuşulanlara göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın İl Başkanlığı konusunda görüşmelerin tamamlandığı öğrenildi. Görüşmelerin tamamlanmasının ardından, adaylarla ilgili hazırlanan raporun ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulduğu öğrenildi.
ATAMA BU HAFTA YAPILACAK
CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, atamalar konusunda Genel Merkez tarafından netleştirilen isimlerin atamasının yapılacağını, bu atamaların ise bu hafta içerisinde tamamlanmasının beklendiğini söyledi.
CUMA GÜNÜ MYK TOPLANACAK
CHP Gaziantep’te aylardır beklenen atamaların bu hafta içerisinde yapılacağı öğrenildi. Genel Merkez, atamalar konusunda henüz bir isim zikretmezken, kayyum heyetinin bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?