USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

China Homelife Turkey Gaziantep’te

China Homelife, 800’ü aşkın Çin firmasıyla İstanbul’da düzenleyeceği fuar öncesi Gaziantep’te bir basın toplantısı düzenledi.

China Homelife Turkey Gaziantep’te
28-04-2016 11:27
Google News
China Homelife, , 800’ü aşkın Çin firmasıyla İstnabul’da düzenleyeceği fuar öncesi Gaziantep’te bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında, “Çin ile ticari ilişkiler konusunda Türkiye’deki en büyük payı Gaziantep’deki ithalatçıların oluşturduğunu fark ettik” ifadelerine yer verildi. Meorient Uluslararası Fuarcılık Anadolu Ziyaretçi Koordinatörü Eser Mutlu  ve Ticaret Odası yetkilileri ile Komite Başkanlarının  da katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında fuar hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca, fuar kapsamında düzenlenen VİP Anadolu Alım heyeti programı ile Türkiye’nin dört bir yanından 1500 potansiyel ithalatçının konaklamaları fuarın organizatör firması tarafından karşılanacağı belirtildi.

’"

2014 yılından bu yana yoğun bir ziyaretçi katılımıyla düzenlenen China Homelife fuarında tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere 50 bin ürünün yer alacağı katılımcı profili yer alacak. 2015 yılında 330 ikili iş görüşmesi ve toplamda 18.07 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştirilirken bu yıl ikili görüşme sayısının 750’ye çıkması bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?