USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Çetiner Çetin sitem etti, Şahan cevabı yapıştırdı! ‘Esas sen bizi güldürdün…’

Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çetiner Çetin'in Ukraynalı bir vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. Gündem olan o paylaşımın ardından Çetin'in tepkisine ise komedyenden cevap gecikmedi.

Çetiner Çetin sitem etti, Şahan cevabı yapıştırdı! ‘Esas sen bizi güldürdün…’
06-03-2022 13:18
Google News

Habertürk TV’nin dış politika ve güvenlik politikaları yayın koordinatörü Çetiner Çetin, Rusya’nın saldırdığı Ukrayna’dan canlı yayınında konuştuğu ‘İngilizce’yle gündem oldu. Kanala bağlanıp canlı yayınla ülkedeki gelişmeleri aktaran Çetin, Ukraynalı bir gence ‘what‘ kelimesiyle başlayan İngilizce bir soru yöneltti. Ancak genç manasız bir cümle olan soruyu anlamayınca “Efendim” dedi.

Çetin yeniden bir anlam taşımayan cümlesini tekrar edince genç ne diyeceğini bilemedi. Çetin bu kez 'İngilizcesi iyi olmayan gencin' kendisini anlamadığını savundu.

Dış haber koordinatörü İngilizcesi! Çetiner Çetin, komedyen Şahan Gökbakar'ın diline düştü!Dış haber koordinatörü İngilizcesi! Çetiner Çetin, komedyen Şahan Gökbakar'ın diline düştü!Televizyon

Çetiner Çetin’in o anları komedyen Şahan Gökbakar’ın diline düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımda Çetin'in Ukraynalı vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. O anlar sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?