USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Çelik: PKK Terörünü ve Onlara Destek Verenleri Lanetliyorum

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelik gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Dağlıca’daki terör saldırısına değinen Çelik,‘’Milletimizin başı sağolsun. Bu hain pusu yüreğimizi derinden yaralamıştır’’dedi.

Çelik: PKK Terörünü ve Onlara Destek Verenleri Lanetliyorum
07-09-2015 16:46
Google News
AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelik, ‘’Dağlıca karakoluna haince mayın döseyerek askerlerimizi şehit eden PKK terörünü lanetliyorum. Yine çeşitli tuzaklar kurarak asker ve polisimizi şehit eden PKK terörünü ve onlara destek verenleri de lanetliyorum. Rabbim ülkemiz üzerinde hain planlar kuranların planlarını başlarına geçirsin ve kahhar sıfatıyla onları kahru perişan etsin’’ dedi. 

Ahmet Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Bu olaylar ile bizim kardeşliğimizi bozamayacaklar. Türk ve Kürtler yüzyıllarca kardeşçe yaşamışlar. Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda omuz omuza birlikte savaşarak bu toprakları kurtarmışız. Yüzyıllardan buyana kardeşçe yaşamışız, akraba olmuşuz, kanbağı olmuş omuz omuza camilerde aynı kıbleye dönüp namaz kılmışız. Ülkeyi birlikte yönetiyoruz devletin her kademesinde birlikte görev yapıyoruz. Ülkenin her bölgesinde birlikte ikamet ediyoruz, ülkemizin büyük projelerini içlerine sindiremeyen dış güçler içerideki hainleri kullanarak ülkemize zarar vermeye çalışıyorlar. Kürt kardeşlerimiz bilsinler ki Şehit edilen asker ve polisler kendilerinin güvenliklerini sağlamak için oradalar. Şehitlerimize Allahtan rahmet diler yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.’'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?