USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Çekmeköy'deki kuyumcu soygun girişiminin güvenlik kamerası ortaya çıktı

İstanbul Çekmeköy'de bir kuyumcunun duvarını delerek içeri giren hırsız, kuyumcunun alarmı çalınca panikle kaçmaya başlamış, polis ekipleri kaçan hırsızı saklandığı bodrumda kıskıvrak yakalamıştı. Kuyumcudaki hırsızlık girişimin görüntüleri ortaya çıktı.

Çekmeköy'deki kuyumcu soygun girişiminin güvenlik kamerası ortaya çıktı
22-01-2021 21:31
Google News

Olay, saat 05.00 sıralarında Alemdağ Mahallesi Reşadiye Caddesi'ndeki bir kuyumcuda yaşanmış, Kuyumcunun bulunduğu pasajın arka tarafındaki kepenk kilidini kıran bir kişi önce pasaja girmişti.

Hırsız, daha sonra pasajın içindeki kuyumcunun duvarında delik açarak içeri girmişti. Hırsız, içerisinde altın bulunan ve kilitli olan kasaları ve çekmeceleri açmaya çalıştığı sırada dükkanın alarmı çalmaya başlamıştı. Bu sırada caddede devriye gezen polis ekibi alarmı çalan kuyumcuyu kontrol etmek istemiş, Pasaja yanaşan polis ekibi, içeriden bir kişinin koşarak çıktığını görmüştü. Kaçan kişi ile polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşanmış polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. O kuyumcudaki hırsızlık girişimin güvenlik kameraları ortaya çıktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?