USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Magazin

Can Ataklı’dan yeni Rıdvan Dilmen iddiası! ‘‘Kimden sızdı?’ diye araştırıyormuş…’

Süper Lig’de 13 hakeme yapılan operasyonla ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Can Ataklı, Rıdvan Dilmen ve çevresindekilerin ‘Can Ataklı siyaset yazar, futbolla ilgisi yoktur. O halde bu bilgileri kim sızdırdı?’ diye hafiyelik yapmaya soyunduklarını iddia etti.

Can Ataklı’dan yeni Rıdvan Dilmen iddiası! ‘‘Kimden sızdı?’ diye araştırıyormuş…’
14-03-2022 10:46
Google News

Korkusuz yazarı Can Ataklı, bugünkü yazısında, Merkez Hakem Kurulu’nun 13 hakemi görevden almasının arkasında, Rıdvan Dilmen’in bu alandaki çalışmalarının önüne geçme çabası olduÄŸu iddiasıyla ilgili hiç kimsenin “Bu doÄŸru deÄŸil, Rıdvan Dilmen bu iÅŸlerin içinde deÄŸildir” demediÄŸine dikkati çekti.

Can Ataklı'nın 'operasyon' iddiası Rıdvan Dilmen'i 'güldürdü': Misyonu yalan, iftira ve dedikodu...Can Ataklı'nın 'operasyon' iddiası Rıdvan Dilmen'i 'güldürdü': Misyonu yalan, iftira ve dedikodu...Spor

Ataklı, Dilmen’in söz konusu yazısına iliÅŸkin olarak, “Artık misyonu dedikodu, yalan ve iftira olan Can Ataklı olunca da gülüp geçtik!” demesine de tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen’in CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın kardeÅŸi Mustafa ErdoÄŸan’ın arkasına sığındığını ifade eden Ataklı, “Buradan Rıdvan Dilmen ve onun gibi düşünen herkese sesleniyorum; ‘46 yıldır gazetecilik yapıyorum. Bu süre içinde tek dedikodumu, tek iftiramı, tek yalanımı bulsunlar, bu mesleÄŸi o dakika bırakacağım.’ Ayıptır Rıdvan Dilmen, ayıp” dedi.

Öte yandan, Rıdvan Dilmen ve çevresindekilerin “Can Ataklı siyaset yazar, futbolla ilgisi yoktur. O halde bu bilgileri kim sızdırdı?” diye hafiyelik yapmaya soyunduklarını söyleyen Can Ataklı, devamında ÅŸunları kaydetti:

“BoÅŸuna uÄŸraÅŸmasınlar bulamazlar. Bu arada üç noktayı açıklığa kavuÅŸturmam gerek.

Birincisi: Ä°ÅŸin içinde Rıdvan Dilmen’in olması hakem operasyonu yapılmasının elbette tek nedeni deÄŸil. Ama bazen baÅŸlamak için bir bahane lazımdır.

Ä°kincisi: Mustafa ErdoÄŸan ile iliÅŸki konusu ise bizzat Beylerbeyi’ndeki eve girip çıkanlardan biri tarafından söylendi.

Üçüncüsü: Siyaset yazıyor olmam futbolla ilgilenmiyor olmam anlamına gelmiyor. Ama pek yazmıyorum çünkü kendi okurlarım bundan (yani benim bu konulara girmemden) pek hoÅŸlanmıyor.”

Yazının tamamı için tıklayın!

NE OLMUÅžTU?

Can Ataklı, 10 Mart tarihli “Hakemlere Rıdvan Dilmen operasyonu" baÅŸlıklı yazısında, Süper Lig'de aralarında Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık gibi 13 ismin sezon sonuna kadar maç yönetmeyeceÄŸi doÄŸrultusundaki kararın AK Parti içindeki çekiÅŸmenin sonucu olduÄŸunu iddia etmiÅŸ ve “Rıdvan Dilmen Beylerbeyi’ndeki Mustafa ErdoÄŸan’ın ofisine Fırat Aydınus’u getirmiÅŸ ve kulislere baÅŸlamış. Bunu öğrenen Merkez Hakem Kurulu BaÅŸkanı Ferhat GündoÄŸdu, Türkiye Futbol Federasyonu 1. BaÅŸkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı ile konuÅŸmuÅŸ ve ‘Bu nasıl iÅŸ, bunu önlememiz gerek’ demiÅŸ. Zaten hakemlere yönelik ağır eleÅŸtirilerin gündemde olması ve bazı hakemler hakkında ciddi ÅŸaibelerin çıkması da bahane edilerek baÅŸta Fırat Aydınus olmak üzere 13 hakem kapı önüne konmuÅŸ” diye yazmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?