USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çalıntı araçları parçalayarak satan çete yakalandı!

Gaziantep Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çalıntı ve yakalama haczi bulunan araçları parçalayarak sattığı tespit edilen şahıslar yakalandı. Operasyonda 4 şahıs gözaltına alınırken, işyerlerinde yapılan aramalarda Almanya’da çalınan 2 lüks araca ait tescil plakaları ele geçirildi.

Çalıntı araçları parçalayarak satan çete yakalandı!
23-07-2018 15:34
Google News
Gaziantep Emniyeti’nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada  6 adet lüks araç, 11 adet lüks araçlara ait motor bloğu, 2 adet araca ait tescil plakaları ve lüks araçlara ait çok sayıda oto yedek parçası ele geçirilerek muhafaza altına alındığı ve yaklaşık olarak 1 milyon 500 bin TL kamu zararının önüne geçildiği bildirildi.

Yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Asayiş Şube Müdürlüğü bağlı Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerimizce çalınan araçların bulunmasına yönelik yapılan fiziki ve istihbarı çalışmalar sonucu İlimiz sanayi bölgesinde çalıntı ve yakalama hacizli lüks araçların parçalandığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine bir işyerine yapılan operasyonda; çalıntı ve yakalama hacizli lüks araçları parçalayarak sattıkları tespit edilen A.H., O.G.H., M.M.A. ve R.A. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslara ait işyerinde yapılan aramalarda Almanya ülkesinden çalınan 2 adet lüks araca ait tescil plakaları, 6 adet lüks araç, 11 adet lüks araçlara ait motor bloğu, 2 adet araca ait tescil plakaları ve lüks araçlara ait çok sayıda oto yedek parçası ele geçirilerek muhafaza altına alındı ve yaklaşık olarak 1 milyon 500 bin TL kamu zararının önüne geçildi.

Şüpheli şahıslar haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildi."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?