USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Büyükçekmece’de 3 gencin öldüğü yerde liselilerden tehlikeli hareketler

Büyükçekmece'de liseli öğrencilerin E-5'te otostop çekip, üst geçidi kullanmak yerine son sürat giden araçların arasında tehlikeli bir şekilde yolun karşısına geçmeleri saniye saniye görüntülendi. Aynı noktada geçen sene ehliyetsiz bir sürücü durakta bekleyen öğrencileri

Büyükçekmece’de 3 gencin öldüğü yerde liselilerden tehlikeli hareketler
20-10-2022 13:48
Google News

Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde bulunan üç okulun öğrencileri her gün hem kendi hem de sürücülerin hayatlarını tehlikeye atacak davranışlarda bulunuyor. Öğrenciler, okul çıkışı E-5 karayolundan son sürat geçen araçların arasından yürüyerek karşıya geçiyor. Bu hareketi üst geçidin hemen altında yapan öğrenciler, durakta beklerken yol kenarına da taşıyor. Tehlikeli hareketlerin yanı sıra durağa gelen otobüslerin az ve dolu olduğunu gerekçe sunan öğrenciler, otostop çekerek evlerine gitmeye çalışıyor. Çoğu öğrencinin bu hareketi ise eğlence amacıyla yaptığı ileri sürülüyor. Durakta bekleyen kız öğrencilerden biri, “Biz çok uyarıyoruz ama halen devam ediyorlar. Yanlış bence, burada çünkü çok ciddi bir kaza oldu” dedi.

Murat Delice - Mert Yıldırım

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?