USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Bingöl'de planlı 'Bilim ve Sanat Şenliği'ne 10 ilden 52 plan katıldı

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Vakfı Bingöl Fen Lisesi'nin ev sahipliğinde planlı "Bilim ve Sanat Şenliği"nde 10 ilden 52 plan tanıtıldı.

Bingöl'de planlı 'Bilim ve Sanat Şenliği'ne 10 ilden 52 plan katıldı
23-09-2021 16:27
Google News
Bingöl

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Vakfı Bingöl Fen Lisesi bahçesinde meydana gelen şenliğin açılışında mütekellim Vali Yardımcısı Fatih Kaya, bugüne denli terbiye denildiğinde akla okul, derslik ve iklim yapmanın geldiğini fakat bundan sonradan fiziksel bina dair müşterek sıkıntının kalmadığını söyledi.

Kaya, "Bundan ahir gayretimiz çocuklarımıza ve gençlerimize adalet ettikleri yaşamı yaşayabilecekleri şimdi kalifiye müşterek terbiye hasretmek olmalı. Katma kıymeti efdal mahsulat üretmeliyiz. Bu da bilgelik ve uygulayım bilimi mucip müşterek husus." dedi.

Daha sonradan Kaya, katılımcılarla şenliğin açılışını yaptı.

Farklı illerden mevrut öğrencilerin sergilediği projeler, katılımcılardan iri özen gördü.

AFAD Genel Merkezince Bingöl'e gönderilen ve şenliğin düzenlenmiş olduğu ekol bahçesinde toprak meydan mevki sarsıntısı öğrence tırında da kollar mevki sarsıntısı aceleten ve ondan sonra yapılması gerekenler dair bilgilendirildi.

Kaya ve şenliğe eklenen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, öğrencilerle mevki sarsıntısı öğrence tırında sunulan detayları dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?