USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bingöl Genç'ten Bursa'ya gönül köprüsü

Okulların ilk ara tatilini değerlendiren Bingöl Genç Kaymakamlığı, ilçede ikamet eden 121 öğrenciyi (şehit ve gazi yakını, yetim ve öksüz çocuklar) Şehirden Şehire Gönül Köprüsü projesi kapsamında, geziye gönderdi. Çocuklar ara tatil boyunca Bursa'da tarihi ve kültürel m

Bingöl Genç'ten Bursa'ya gönül köprüsü
16-11-2022 09:32
Google News

Genç Kaymakamlığı, 2022-2023 Eğitim yılının ilk ara tatilinde çocukları seven bir projeye dahil oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Şehirden Şehire Gönül Köprüsü” projesi kapsamında, ilçede eğitim gören 121 çocuk, uçakla Bursa'ya gönderildi. 

Proje kapsamında Bursa'ya giden 121 çocuk ve 10 görevli personel, ara tatil boyunca orada kalacak ve tarihi mekanları gezecek. 

KAYMAKAM KAPTANOĞLU: “KÜLTÜRLER ARASI ZENGİNLİĞİ GENÇLERİMİZE KAZANDIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

Proje hakkında bilgi veren Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu; “2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ara tatilinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Şehirden Şehire Gönül Köprüsü Projesi" ile ilçemizde yaşayan 121 öğrencimiz (şehit ve gazi yakını, yetim ve öksüz çocuklarımız) ile 10 görevli personelimiz olmak üzere toplam 131 kişilik kafileyi Bursa Gemlik Karacaali Kamp alanına götürüyoruz.  Gençlerimizin yaşadığı şehrin dışında da farklı tarihi, kültürel ve turistik mekanları gezip görmesi ve kendi şehriyle bir gönül köprüsü kurmasını önemsiyor. Bu geziyle kültürel etkileşim sağlayarak, toplumsal birlikteliği güçlendirmeyi ve farklı şehirlerin kültürler arası zenginliğini gençlerimize kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.


Proje kapsamında Bursa'ya gidecekleri için çok mutlu olduğunu ifade eden öğrencilerden Zeynep Çarkçı: “Gönül köprüsü projesi kapsamında Bursa'ya gidiyoruz. 4 günlük bir tatilimiz var ve inşallah güzel geçecek. Tarihi yerleri gezdirecekler bize ve bunun için çok mutluyum. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
Öğrencilerden Baran Ayrı ise, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Genç Kaymakamlığı projesi ile 4 günlük geziye gidiyoruz. Bizleri gezdirecekleri için büyüklerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?