USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Biden'dan Türkiye ve Suriye açıklaması

Türkiye'de meydana gelen ve Suriye'de de büyük yıkıma yol açan depremlerden duyduğu üzüntüyü ifade eden Biden, ekibine Türkiye'yle koordine olup gerekli her türlü yardımı sağlamaya devam etmeleri talimatını verdiğini söyledi.

Biden'dan Türkiye ve Suriye açıklaması
06-02-2023 16:45
Google News

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6; Gaziantep'te de 6,4 ile 6,5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Bölgede 6 büyüklüğüne kadar da yüzlerce artçı gerçekleşti. Sarsıntılar Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana, Elazığ dışında; Suriye, Kıbrıs adası, Irak, Mısır ve Lübnan'da hissedildi ve yıkıma yol açtı.

I am deeply saddened by the loss of life and devastation caused by the earthquake in Turkiye and Syria. I have directed my team to continue to closely monitor the situation in coordination with Turkiye and provide any and all needed assistance.

— President Biden (@POTUS) February 6, 2023

Türkiye'de meydana gelen ve Suriye'de de büyük yıkımlara yol açan depremlerden duyduğu derin üzüntüyü ifade eden ABD Başkanı Joe Biden, "Ekibime, Türkiye ile koordineli olarak durumu yakından izlemeye ve gerekli her türlü yardımı sağlamaya devam etmeleri talimatını verdim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?