USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Biden'dan canlı yayında çok konuşulacak itiraf: Taliban'a isim listesi verildi

Suların bir türlü durulmadığı Afganistan'da dün havalimanı yakınlarında 6 patlama meydana geldi. Saldırılarda en az 90 kişi hayatını kaybetti, 150 kişi ise yaralandı. ABD Başkanı Joe Biden, saldırıyı üstlenen DEAŞ'a karşı intikam yeminleri ederken, konuşmasının bir kı

Biden'dan canlı yayında çok konuşulacak itiraf: Taliban'a isim listesi verildi
27-08-2021 10:21
Google News

Kabil'deki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısında 13 ABD askerinin yaşamını yitirdi, toplamda ölü sayısı 90 oldu. Bölgede kaos hakim olurken ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da kameraların karşısına geçti. "Zor bir gün." diyerek konuşmasına başlayan Biden, Afganistan'dan tahliye edilecek isimlerin listesinin Taliban'a verildiği iddialarına da değindi.

"OTOBÜSLERDEKİ KİŞİLERİN LİSTESİ VERİLMİŞTİR"

Biden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bazı durumlarda askerlerimizin, Taliban'daki mevkidaşları ile irtibata geçip, 'Şu kadar kişiyle şöyle bir otobüs geliyor, bu otobüse ya da bu gruba geçiş izni vermenizi istiyoruz' dediği durumlar evet, oldu. Size bir isim listesinden söz edemem ama bazı listelerin olmadığını da söyleyemem. Bu tarz durumlarda otobüslerdeki kişilerin listesi verilmiştir" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?