USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Beyoğlu’nda çiğköftecide baba ve oğlunu darp eden şüpheliler yakalandı

Beyoğlu'nda bir çiğköftecide işletme sahibi baba ve oğlunun tekme tokat darp edildiği olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu’nda çiğköftecide baba ve oğlunu darp eden şüpheliler yakalandı
25-10-2022 00:51
Google News


Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerindeki bir çiğköftecide yaşanan olayda, çiğköfte alan E.Ö. iş yeri çalışanı S.Ç. ile tartışması sonrasında iş yeri önünde bulunan şahıslar tarafından darp edilmiş, daha sonra da arkadaşlarıyla gelerek iş yeri sahibi baba ve oğluna sopalarla saldırmıştı. Olayda bir kişi ise iş yerine tabanca ile ateş etmiş, şahıslar daha sonra kaçmıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, olaya karıştığı tespit edilen E.Ö., S.Ç., S.Ö., F.Ö. ve silahı kullanan M.K. isimli şahısları gözaltına aldı. Emniyete götürülen şahıslar hakkında ‘kasten yaralama' suçundan adli işlem yapıldı. M.K. isimli şüphelinin ise ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' ve ‘mala zarar verme' suçundan adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?