USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beykent’te ’su kesintisi’ isyanı…

Gaziantep Beykent Mahallesi’nde günlerdir devam eden su kesintisi, mahalleliyi mağdur ediyor.

Beykent’te ’su kesintisi’ isyanı…
17-09-2017 13:11
Google News
Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Beykent Mahallesi sakinleri, günlerdir susuzlukla boğuşuyor. Boru onarım çalışmasından dolayı suyun kesildiği ve kısa bir süre sonra çalışmaların biteceği duyurulmuştu. Fakat mahalleliden aldığımız bilgiye göre, su kesintisi günlerdir devam ediyor. Suyun sadece bir iki defa verildiğini belirten mahalleli, bunun da gece saatlerine denk geldiğini ifade etti.

Beykent’te oturan vatandaşlardan haber merkezimize gelen bazı mesajlar şöyle:

- 6 gündür su kesintisi var Beykent Mahallesi’nde. Sanayi şehrimize yakışmıyor. İnsanlar gerçekten çok mağdur ve yarın okullar açılıyor.

- Gaziantep Şehitkamil İlçesi Beykent ve Çamlıtepe mahallelerinde sürekli su kesintisi oluyor ve bu Kurban Bayramı’nın ilk gününden bu yana devam ediyor. Yetkililer bugün yarın gelecek diye oyalıyor. Boru değişiyor diyorlar. Günde 1 2 saat açılıyor, o da vatandaşın uyku saatine denk geliyor, artık yeter sesimizi duysunlar.

- Beykent’te 3 gündür evlerde su yok, insanlar evlerini bırakıp akrabalarına gitti.

’"

Su, tankerle veriliyor...

GASKİ, Beykent ve civarındaki bazı bölgelerde yaşanan su kesintileri ile ilgili yaptığı son açıklamada, boru onarım ve değişim çalışmalarının devam ettiğini belirtmişti.

 Tacettin BORAN - Mega Haber Merkezi 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?