USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında sürpriz gelişme! Büyük müjdeyi verdiler

Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanına bir araya gelen Cezayir ile Leyla'nın nikah masasına oturması ve tekrardan dünyaevine girmeleri damgasını vurdu.

Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında sürpriz gelişme! Büyük müjdeyi verdiler
24-03-2023 09:39
Google News

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında tüm dengeleri altüst edecek bir gelişme yaşandı. Sürpriz bir şekilde evlilik kararı alan Cezayir ile Leyla'nın nikahının kıyılması şok etkisi meydana getirdi. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında Cezayir'in Leyla ile bir ömür boyu beraberliğe adım attığını gören Firuze ise tarifsiz bir hüsrana uğradı.

Kuruluş Osman 120.bölüm fragmanı: 'Oyun başladı!' Dört bir yana yerleştireceksinizKuruluş Osman 120.bölüm fragmanı: 'Oyun başladı!' Dört bir yana yerleştireceksiniz

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Firuze 'Cezayir gözümün içine baka baka Leyla'yı sevdiğini haykırdı' diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. Diğer taraftan Firuze'yi teselli etmeye çalışan halasının, 'Cezayir'in kalbi sensin, aklıysa Leyla' çıkışı ortalığı salladı. 20 Eylül tarihinden beri ATV ekranında varlık gösteren Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da ATV'de dizi tutkunlarıyla buluşacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’da ayrılık üstüne ayrılık! TRT1 dizisinde 2 veda birden...Alparslan Büyük Selçuklu’da ayrılık üstüne ayrılık! TRT1 dizisinde 2 veda birden...

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?