USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Belediye'de akıl almaz olay! Sahte MİT’çi Operasyonu

Şehitkamil Belediyesi’ne işlem yapmak için müracaat eden bir şahsın yanındaki kişiden şüphelenen görevliler önemli bir operasyona imza attılar.

Belediye'de akıl almaz olay! Sahte MİT’çi Operasyonu
04-03-2022 14:23
04-03-2022 14:25
GAZİANTEP
Google News

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Belediye yetkilileri ile koordineli çalışması sonrası önemli bir operasyona Gaziantep Polisi imza attı.

Belediye içinde tavırlarından şüphelenilen şahsı polise bildiren Şehitkamil Belediyesi güvenlik görevlileri, polisle irtibata geçerek şahsın etkisiz hale getirilmesini sağladılar. Asayiş Şube ekiplerinin sessiz operasyonu ile üst araması yapılan kişinin üzerinden sahte MİT kimliği ve bazı evraklar çıktı. Belediye yetkililerin titizlikle takip ettiği olay sonrası yakalanan şahsın iş takibi yapma amacıyla kuruma geldiğinin tespit edildiği öne sürüldü.
Polis tarafından yakalanan şahıs sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Olayın ardından vatandaşları uyaran Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, resmi kurumlarda kesinlikle iş takibine izin verilmemesi gerektiğini belirterek vatandaşın kendi işini kendisi takip ederek dolandırıcılık ve yolsuzluk olaylarına karşı dikkatli olmaları gerektiği vurguladılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?