USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Baymed Medikal kadın çalışanlarıyla daha güçlü-

Haskan Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Kilis’teki Baymed Medikal tesislerinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlandı.

Baymed Medikal kadın çalışanlarıyla daha güçlü-
08-03-2021 20:20
08-03-2021 23:57
Google News

Kilis’teki fabrikasında 400 çalışanının 237’si kadın olan Baymed Medikal’in elde ettiği başarıda kadın çalışanların gayret ve emeği çok fazla.
Baymed Medikal sosyal medya hesabından yapılan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması paylaşımında, “Dünya kadının emeğiyle güzel. Baymed medikal olarak Kilis yerleşkemizde istihdam ettiğimiz 400 çalışanımızın 237’si kadın. Onlar salgın sürecinde yüzlerce hastanenin medikal tekstil ihtiyaçlarını karşıladılar. Tüm dünya kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun. 
#Birliktebaşardık”denildi.



Baymed Medikal hakkında-
Baymed Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. medikal ürünler tasarlamak ve üretmek için 2016 yılında Kilis-Türkiye’ de kurulmuştur. Özellikle ameliyat proseslerinde ve daha pek çok alanda kullanılan tek kullanımlık geniş bir ürün yelpazesi tasarlamaya ve üretmeye odaklanmıştır. En büyük hammadde girdilerinden olan nonwoven üretimini de Holding bünyesinde gerçekleştirebilen entegre bir tesise sahip olan Baymed, bu özelliği ve sunduğu ürün gamıyla ender markalardan biridir.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü-
Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları hareketinde bir odak noktasıdır.
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?