USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Vural’ın acı kaderi

On günde üç yakınını kaybetti, kendisi de korona oldu “Koronavirüsten annemi, yengemi ve teyzemin kocasını toprağa verdim.”

Başkan Vural’ın acı kaderi
21-11-2020 16:12
21-11-2020 16:27
Google News
Covid 19 test sonucu pozitif çıkan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, “ Kapattığımız halde, Gelmeyin dediğimiz halde taziyemize katılanlar oldu. On günde annemi, yengemi ve teyzemin kocasını koronadan toprağa verdik. Bende korona oldum. Dikkatsizlik yüzünden bu zor günleri yaşıyoruz”dedi.

Daha öncede ciddi bir akciğer rahatsızlığı atlatan Başkan Kemal Vural, evinde devam eden tedavisi ve durumu hakkında Mega Haber’e açıklamalarda bulundu.

Korona yakınlarımı benden aldı

Dünya fani ölüm gerçek. Koronavirüs yüzünden 10 günde annemi, yengemi ve MHP ilçe eski Başkanı olan kıymetli teyzemin kocası Osman Üngörü kaybettim.

Önce Annemi kaybettim. Ardından yengemi toprağa verdik koronavirüsten. Bunlar benim için anlatılamaz acılardı. Fakat bizi sevenler cenazemize gelmek istiyordu. Ama bizde gelenleri seviyoruz dedik. Taziyeyi kapattık. buna rağmen gelenler oldu. Teyzemin kocasıda geldi. 10 gün sonrada Covit’ten oda rahmetli oldu. Taziye yapanda gelende suçlu bence. 
Herkes kurallara uysun. Taziyedir, ziyarettir, misafirliktir ertelesin.

Tomografi çekilecek

Durumum fena değil

Daha öncede akciğerimden önemli bir tedavi dönemi geçirmiştim. Bugün tomografi çektireceğim. İnşallah virüs ciğerlere kadar inmemiştir. Hepinizden kurallara uymanızı ve dualarınızı bekliyorum.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?