USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Sarı, güne mahalle ziyaretleriyle başladı

Her fırsatta mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hem yapılan çalışmaları yerinde inceliyor hem de mahalle muhtarları ve sakinleri ile görüşüyor.

Başkan Sarı, güne mahalle ziyaretleriyle başladı
17-03-2021 17:40
Google News

Güne mahalle ziyaretleriyle başlayan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ilk ziyaretini Namık Kemal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Ziyareti kapsamında Mahalle Muhtarı Mehmet Kaya ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Sarı, hem muhtarın hem de vatandaşların görüşüp istek ve taleplerini dinledi.
Vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendiren Başkan Sarı, ilgili birim amirlerini telefonla arayarak yapılması gereken çalışmalarla ilgili talimatta bulundu.
Daha sonra Zeytinlik Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıçkıran ve Karşıyaka Mahalle Muhtarı Şükrü Gürbüz’ü de muhtarlık ofislerinde ziyaret eden Başkan Sarı, bu ziyaretlerinde de mahallelerle ilgili talepleri dinledi.
Mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya geldiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ziyaretlerimizde mahallerimizde eksikliği hissedilen çalışmalar hakkında muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Değerli muhtarlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Ziyaretlerin sonunda Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından muhtarlara mahallerine ait haritalar hediye edildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?